Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:02:19

Захисники Чернігова: «Нам допомогла наша артилерія і погана погода»

18.05.2022   13:50Агенцiя

Захисник Чернігівщини з позивним «Добрий» до війни не мав досвіду військової служби. Однак це не завадило йому піти на захист України та зокрема Чернігова.

«Як тільки почалося це все, пішов до військкомату, пішов захищати Чернігів. Бо знав: якщо нападуть - піду відразу», - розповідає хлопець.
 
Пам’ятними у ході бойових дій для військового став вихід з Лукашівки, а потім бої в Количівці поблизу Чернігова. «Нам допомогла наша артилерія і погана погода», - посміхається «Добрий». – «Відходили через Анисів, Бакланову Муравейку, дійшли до визначеного місця». У Количівці найбільшого страху нагнала на військового робота артилерії, коли снаряди падали зовсім поруч.
 
Спочатку, каже, було дійсно страшно. Але після всіх тих жахіть, які влаштували російські окупанти в Україні, страх змінився ненавистю та ярим бажанням їх вбивати. І це не зважаючи на те, що чоловіка характеризують як позитивного, завжди усміхненого та доброго характером, за що й отримав свій позивний.
 
Наразі у хлопців настрій – бойовий, готові виганяти рашистів з України, «щоб ними тут навіть не смерділо».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини