Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:03:45

Майже 30 млн гривень витрачено на облаштування приймально-діагностичного відділення Ніжинської міської лікарні

18.05.2022   08:34Агенцiя

Під час активних бойових дій Ніжинська міська лікарня перетворилася на повноцінний військовий шпиталь, де лікували поранених не тільки з Чернігівщини, а й з Сумщини.

Надавалася і звичайна лікарська допомога населенню. Зі слів гендиректора міської лікарні Олександра Костирка, не відмовляли нікому, хто звертався. Деякі медпрацівники тимчасово «прописалися» у лікарні, адже роботи було чимало.

Кадрове забезпечення – вагомий і надважливий фактор у роботі будь-якого підприємства. Це також стосується і медичних установ. Але ефективність роботи залежить також і від обладнання, на якому працюють медпрацівники, і від створених для них умов праці.

17 травня, відбувся робочий візит Ніжинського міського голови Олександра Кодоли до міської лікарні. Керівник медзакладу Олександр Костирко провів для очільника міста і першого заступника міського голови Федора Вовченка невелику екскурсію, щоб показати результат багаторічної тісної співпраці держави (проект «Велике будівництво»), місцевої влади і самого медзакладу.

Як зазначалося, нарешті повноцінно запрацювало приймально-діагностичне відділення. Тут під час активних бойових дій лікарі рятували поранених, кабінет УЗД. Кабінети облаштовані сучасним обладнанням, встановлено комп’ютерний томограф, сучасний рентгенапарат.

З державного бюджету у 2019—2020 роках на дані цілі було витрачено 13 млн грн і понад 16 млн грн — на завершення робіт, придбання медичної апаратури, енергетичні підключення – з місцевого бюджету. Весь цей час місцева влада спільно з керівництвом міської лікарні прикладали максимум зусиль, щоб все це могло повноцінно функціонувати. І найголовніше – безкоштовно надавати найнеобхідніші послуги жителям Ніжинської громади.

За інф. сайту "УН"

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.