Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:26:49

Центр Доброчин відновлює конкурс міні-грантів для молоді

03.05.2022   15:13Агенцiя

Центр Доброчин відновлює конкурс міні-грантів для молоді в пілотних громадах Чернігівської області – Бахмацька, Городнянська, Кіптівська, Добрянська та Ріпкинська територіальні громади

Чекаємо на Ваші заявки до 12 травня!

Для підтримки креативної діяльності активної молоді оголошується конкурс міні-грантів. Центр «Доброчин» надає молодим лідерам, молодіжним  організаціям, мережам і групам молодих людей гнучке фінансування на їх проекти та ініціативи.

Конкурс міні-грантів має на меті:
• підтримати молодь пілотних громад Чернігівської області у реалізації їх ініціатив для впливу на розвиток своєї громади;
• мотивувати молодь свідомо брати участь у житті громад.

Пріоритетними вважатимуться проекти, які:
• сприяють підвищенню молодіжної активності та відповідальності у залученні молоді до життя в громаді;
• посилюють громадянську активність молоді, її соціальної згуртованості;
• вирішують актуальні молодіжні проблеми;
• мають конкретний досяжний результат;
• застосування принципів гендерної рівності;
• застосовують інноваційні методи та підходи;
• бюджет міні-гранту повністю або частково покриває витрати на реалізацію проекту.

УМОВИ КОНКУРСУ:
Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму.
Заповнену форму та документи необхідно надіслати на dobrocn@gmail.com не пізніше 12 травня 2022 року включно.
В разі виникнення питань, прохання звертатися за адресою dobrocn@gmail.com.  

Роз’яснення надаються до 10 травня 2022 року включно.
Перевага надаватиметься проектам із найбільш ефективними видами діяльності та результатами.
Після розгляду та оцінки Грантової заявки та у разі прийняття позитивного рішення про фінансування проекту, заявник отримає лист з детальними інструкціями щодо подальших дій.

З метою забезпечення рівного ставлення до учасників Конкурсу попередня інформація щодо відбору та оцінки Грантових заявок не надається.
Про результати розгляду кожної Грантової заявки буде повідомлено е-поштою.
Рішення про надання міні-гранту є остаточним та не підлягає оскарженню. Причини відмови у наданні міні-грантів не повідомляються.
Заявник може отримати позитивне рішення про надання міні-гранту із рекомендацією щодо доопрацювання Грантової заявки, яка може стосуватись уточнень або скорочень витрат у Бюджеті проекту, деталізації або доповнення певних заходів або видів діяльності, але не зміни суті проекту.

Угода про надання міні-гранту укладається після надання всіх необхідних документів та уточнень із заявником.
Загальний бюджет конкурсу міні-грантів: 150 000 грн.

Передбачається, що проекти фінансуватимуться на суму:
Мінімальна сума  - 5 000 грн;
Максимальна сума  - 25 000 грн.

Період реалізації проектів: 1 місяць.

Оголошення результатів конкурсу: 16 травня 2022 року.
Діяльність проходить в рамках проекту Центру Доброчин «Розширення можливостей залучення молоді в Чернігівській області», що виконується за фінансової підтримки Європейського фонду за демократію.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.