Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:28:36

Понад 70 кримінальних проваджень: Прилуцька окружна прокуратура продовжує виконувати свої конституційні функції

19.04.2022   23:57Агенцiя

Враховуючи проведення активних бойових дій на території Прилуцького району військовими російської федерації, прокурори спільно з поліцією продовжують документувати злочини, які вчинялися агресором.

Так, з початку вторгнення росії в Україну, на території Прилуцького району, від кульових поранень та вибухів загинуло 46 осіб, з яких 1 дитина. Отримали поранення 70 осіб, з яких 2 дитини. Також внаслідок обстрілів представників ЗС РФ пошкоджено 194 житлових будинків, приватних приміщень та об'єктів інфраструктури Прилуцького району.
➡За фактами злочинних дій військовослужбовців країни окупанта розпочато понад ‼70 кримінальних проваджень, зокрема за фактами вбивств, викрадення, пограбувань та нелюдського поводження із цивільним населенням, обстрілів із автоматичної зброї та артилерійських систем помешкань, об’єктів соціальної та іншої інфраструктури, шкіл та дитячих садочків.
➡Прокурорами Прилуцької окружної прокуратури забезпечується особиста участь в проведенні оглядів місць вчинення кримінальних правопорушень.
➡Прокурори спільно зі слідчими поліції тримають постійний зв'язок з громадами та цивільним населенням задля фіксації воєнних злочинів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини