Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 20:42:53

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

08.02.2022   09:36Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 07 лютого по 8:00 08 лютого 2022 року

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме:  2 аварійні ситуації в системах життєзабезпечення, 2 дорожньо-транспортні пригоди та 1 нещасний випадок.  Внаслідок цих подій 3 особи постраждали.

Стан доріг:

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області для забезпечення експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення працювали 13 одиниць спецтехніки та 15 працівників, проїзд транспортних засобів на автодорогах державного значення в межах області забезпечено.

Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення – 2:

- в м. Чернігові по вул. Преображенській о 20 год. 15 хв. 07 лютого сталося пошкодження водопроводу холодної води діаметром 200 мм. Без водопостачання залишилися мешканці будинків №5, №14 та № 18 по вул. Преображенській, №1В, та №1Б по вул. Музейній. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться силами "Чернігівводоканал".

- в м. Чернігові по вул. Рокосовського, 27 о 12 год. 30 хв. 06 лютого стався порив водопроводу холодної води на вводі в будинок. Без водопостачання залишилися мешканці п’ятиповерхового будинку (60 квартир). Аварійно-відновлювальні роботи проводяться силами "Чернігівводоканал" та  КП «Деснянське».

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Чернігові по вул. Захисників України біля будинку № 6 близько 08 год. 29 хв. 07 лютого водій автомобіля "Peugeot 206" не впоралась з керуванням, внаслідок чого виїхала на тротуар, де здійснила наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження;

- в м. Чернігові по вул. Старобілоуській біля будинку №16А близько 15 год. 30 хв. 07 лютого водій автомобіля "Skoda" "Fabia" не впорався з керуванням, здійснив наїзд на нерухому перешкоду у вигляді дорожнього знаку. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримала тілесні ушкодження.

Нещасний випадок – 1:

На полі біля с. Пекарів Корюківського району (Сосницька ТГ) 07 лютого під час проведення сільськогосподарських робіт затисло праву нижню кінцівку рухомими частинами вивантажувального шнека комбайна СHALLENGER-670В чоловіку, 1985 року народження. Для проведення робіт із деблокування залучалося відділення 9 ДПРП смт Короп (4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки).

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год., Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 07 лютого по  20 годину 08 лютого очікується хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі від  4º морозу до 1º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

По м. Чернігову очікується хмарна погода з проясненнями без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 0-2º морозу, вдень 1-3º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.