Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:46:10

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

28.01.2022   07:45Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 27 січня по 8:00 28 січня 2022 року

Протягом минулої доби зареєстровано 3 пожежі, внаслідок яких загинула 1 особа.

Стан доріг:

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області для забезпечення експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення працювали 59 одиниць спецтехніки та 69 працівників, проїзд транспортних засобів на автодорогах державного значення в межах області забезпечено.

Пожежі – 3:

пожежі в житловому секторі 3:

- в смт Макошине Корюківського району (Менська ТГ) в господарстві по провулку Центральному, 3/2 о 12 год. 16 хв. 27 січня сталася пожежа господарчої будівлі (5х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 12 кв.м, стіни на площі 6 кв.м, пошкоджено стіни на площі  15 кв.м. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт;

- в м. Городня Чернігівського району по вул. Троїцькій, 164 о 17 год. 29 хв.   27 січня сталася пожежа господарчої будівлі (7х14 м, стіни цегляні, покрівля металева). Причина пожежі- необережне поводження з вогнем невстановленої особи;

- в с. Ярославка Ніжинського району (Бобровицька ТГ) по вул. Шевченка, 5 о 03 год. 55 хв. 28 січня сталася пожежа житлового будинку (6х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття. Причина встановлюється. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1930 року народження.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год., Семенівка – 13 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 27 січня по 20 годину 28 січня очікується хмарна погода з проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу, слабка ожеледь на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

По м. Чернігову очікується хмарна погода з проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 0-2º морозу, вдень 0-2º тепла.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.