Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:54:21

Сухополов'янська громада для підтримки місцевого пожежно-рятувального загону виділить 50 тисяч гривень

27.01.2022   10:21Агенцiя

Сухополов'янська громада прийняла Програму з підтримки діяльності 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2022 рік

Для виконання заходів програми передбачено виділення 50 тисяч гривень з місцевого бюджету. Про це повідомляється на сайті Сухополов'янської громади.

Так, Програма спрямована на створення запасу паливно-мастильних матеріалів для рятувального підрозділу, який реагує на надзвичайні ситуації які виникають на території Сухополов’янської сільської територіальної громади.

В тексті документу також йдеться, що впродовж 2021 року на території громади сталося 60 пожеж з яких 34 – у природних екологічних системах, 23 - у житловому секторі громадян внаслідок чого 3 особи загинуло.

«В даних умовах проведення заходів, спрямованих на покращення протипожежного захисту населення і об'єктів та швидкість реагування на різного роду надзвичайні ситуації, набуває особливої актуальності», - йдеться в Програмі.

Для реалізації Програми передбачається виділення 50-ти тисяч гривень із сільського бюджету на створення запасу паливно-мастильних матеріалів для забезпечення своєчасного реагування на надзвичайні ситуації, що виникають на об’єктах народного господарства та житлових будинках громадян з гасіння пожеж та рятування людей і майна 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби  України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Термін реалізації Програми – 2022 рік.

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.