Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:50:01

На оновленій дорозі Ніжин - Прилуки вже крадуть знаки

21.01.2022   16:30Агенцiя

На щойно відремонтованій у 2021 році дорозі Ніжин – Прилуки зафіксовані крадіжки засобів організації та безпеки дорожнього руху. На оновленій 75-кілометровій ділянці у січні 2022 року дорожники виявили пропажу 13 дорожніх знаків. У більшості випадків зловмисники їх зрізали зі стійками.

Вкрадені вкрай важливі для безпеки дорожнього руху знаки «Дати дорогу» (5 шт.), «Перехрещення з другорядною дорогою» (1 шт.), «Пішохідний перехід» (1 шт.). Забрали зловмисники також 4 кілометрових вказівники, завдання яких орієнтувати водіїв в місцевості. А також два великих знаки індивідуального проектування з назвами водних артерій – р. Остер та р. Галка.

Відремонтована ділянка дороги Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин впродовж 2020 – 2021-го. Це відрізок від села Зруб (об’їзна Ніжина, перехрестя з дорогою М-02 Кіпті – Глухів - Бачівськ) до села Заїзд (перехрестя з трасою Н-07 Київ – Суми – Юнаківка). Наприкінці 2021 року повністю документально оформлений об’єкт Служба автомобільних доріг  у Чернігівській області прийняла від підрядника на свій баланс. Ремонт виконаний в рамках програми «Велике Будівництво» за кошти державного бюджету – податки, сплачені громадянами та підприємствами. Було повністю замінено старий зношений асфальт на новий, з посиленим конструктивом, аби дорога тримала сучасне транспортне навантаження. Укріплені узбіччя та сформовані відкоси. Відремонтовано сім мостів. Чимало проведено роботи по облаштуванню безпеки дорожнього руху. Встановлені дорожні знаки зі підвищеною світлоповертальною видимістю, тисячі метрів металевого бар’єрного огородження, нанесена розмітка. Облаштовані місця зупинки транспорту та пішохідні переходи. Облаштовано лінії освітлення в населених пунктах, яке після введення об’єкта в експлуатацію  Служба автомобільних доріг  зможе увімкнути в цьому році.
На жаль, на початку року на щойно відремонтованій дорозі фіксуємо   вандалізм та крадіжки. Відсутній дорожній знак, а через це невірний маневр, може коштувати комусь здоров’я чи життя.

Наразі Служба автомобільних доріг у Чернігівській області направила заяву про даний випадок крадіжки до правоохоронних органів.

Просимо місцевих жителів та автомобілістів не бути байдужими. Проявляти громадянську позицію, коли бачите несанкціоновані дії стосовно державного майна, оновленого спільним коштом платників податків. Обов'язково повідомляти поліцію та Службу автомобільних доріг у Чернігівській області. Також корисними будуть дані про місця ймовірного збуту металевих конструкцій, вкрадених з території дорожнього господарства.

Спільними зусиллями збережемо відремонтовану трасу безпечною для всіх учасників дорожнього руху.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини