Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:39:44

На Чернігівщині спеціальні мобільні групи продовжують контролювати дотримання карантинних обмежень

11.01.2022   10:10Агенцiя

З початку 2022 року поліцейські у складі рейдових груп здійснили в області 1948 перевірок та виявили 83 порушення карантинних норм.

Поліція Чернігівщини продовжує проводити серед громадян роз’яснювальну роботу щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції. Спільно з представниками Держпродспоживслужби, санітарними лікарями, членами громадських формувань та муніципальної варти поліцейські перевіряють дотримання карантинних вимог у громадському транспорті, закладах громадського харчування, торговельно-розважальних центрах, місцях скупчення людей тощо.

Поліцейські наголошують, що основна мета рейдів – профілактична. Тому члени мобільних груп докладають максимум зусиль для детального роз’яснення мешканцям Чернігівщини вимог законодавства, переконуються у їх розумінні персоналом та керівниками перевірених закладів.

Так, за дев’ять днів нового року рейдувальники перевірили 1948 об’єктів. Правоохоронці склали 83 постанови на відвідувачів закладів, магазинів, пасажирів громадського транспорту, клієнтів різноманітних закладів та установ за категоричну відмову одягати захисні маски (стаття 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Пересвідчуються поліцейські й у достовірності сертифікатів про вакцинацію від COVID-19. Нагадаємо, що видача і використання підроблених документів – кримінальний злочин.

Поліція закликає громадян неухильно дотримуватися карантинних обмежень, соціальної дистанції та користуватися захисними масками у громадських місцях і транспорті.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини