Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 05:20:37

129 юнаків склали Військову присягу на вірність українському народові

03.01.2022   12:23Агенцiя

29 грудня 2021 року, у 8-му навчальному Чернігівському центрі Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України 129 юнаків призову ІІ-2021, склали Військову присягу на вірність українському народові.

Урочистості відбулися на плацу центру за участю особового складу та гостей. Окрім батьків та рідних, молодих воїнів зі складанням присяги вітали: начальник центру полковник Андрій Лагутін, виконуючий обов`язки заступника командувача Оперативного Командування «Північ» полковник Олег Люш, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, голова ради ветеранів залізничних військ Чернігова полковник у відставці Василь Дідовець. Від батьків військовослужбовців, що склали Військову присягу виступила мати курсанта Наталія Акуленко. Від військовослужбовців, що склали Військову присягу виступив курсант Денис Коцюруба.

Всі виступаючи з трибуни зверталися до молодих зихисників, їх батьків зі словами вдячності та побажаннями витримки, успіхів, мужності, міцного здоров’я та мирного неба над Україною.

Обряд благословення воїнів здійснив капелан частини отець Ігор.

Традиційно з музичним привітанням виступив військовий оркестр 8-го навчального Чернігівського центру під керівництвом начальника оркестру-військового диригента полковника Миколи Смаля.

Останні новини Чернігівщини

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті 12:36

Допомога при гострому мозковому інсульті входить до Програми медичних гарантій, пацієнт із підозрою на інсульт безоплатно отримує всю необхідну діагностику, а у разі підтвердження діагнозу – лікування. У Чернігівській області допомогу при інсульті надають 10 закладів, які мають договір з Національною службою здоров’я України.

Легендарний лікер Jägermeister: як виготовляється та як правильно пити? 12:28

Більше восьмидесяти натуральних компонентів, строго виважена рецептура та понад 80 років історії — все це характеризує один з найвідоміших лікерів у світі, Jägermeister.

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини 12:20

За матеріалами СБУ суд виніс вирок двом російським військовим, які скоювали воєнні злочини під час окупації Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини