Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:56:36

У Службі судової охорони Чернігівщини підвели підсумки діяльності за ІІ півріччя 2021 року

30.12.2021   13:42Агенцiя

Із завершенням ІІ півріччя 2021 року у Територіальному управлінні Служби судової охорони підсумовують і аналізують результати службової діяльності.

Про основні напрямки роботи управління говорили на розширеній нараді з підведення підсумків діяльності за липень-грудень 2021 року. Захід пройшов під головуванням начальника Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області полковника Служби Олександра Рибака.

У нараді взяли участь профільні заступники – полковники Служби - Олег Головешко, Валерій Голець та Сергій Паніматченко, а також командири підрозділів, взводів, начальники відділів та служб.

-        Настав час підвести підсумки, надати оцінку діяльності кожного підрозділу, звернути увагу на досягнення, разом з тим, вказати на прорахунки, щоб не допускати їх в майбутньому,  - звернувся до присутніх Олександр Рибак.

Спершу обговорили результати роботи структурних підрозділів по лінії загального заступника, а саме: відділу оперативно-чергової служби, служби аналітичної-інформаційної роботи, професійної підготовки та підвищення кваліфікації, напрямку охорони праці та пожежної безпеки.

Наступним питанням розглянули організацію роботи із забезпечення охорони об'єктів, органів та установ системи правосуддя.

Так, упродовж липня-грудня 2021 року було здійснено пропуск до судів 83029 осіб, забезпечено підтримання громадського порядку та безпеку учасників судового процесу під час проведення 33576 судових засідань, з яких 39 - резонансні судові засідання та засідання, що потребували посилення.

Під час несення служби на об’єктах охорони співробітниками попереджено пронесення громадянами до будівель судів 564 заборонених предметів.

В останньому блоці розглянули кадрові та бюджетні питання. Окремо ознайомились із новаціями у системі декларування доходів та майна за 2021 рік.

Олександр Рибак зауважив, що у планах на І півріччя 2022 року прийняти під охорону Служби 100 % судових установ Чернігівської області.

-        Перед нам стоїть завдання у найкоротший термін охопити професійною охороною всі суди Чернігівської області. Тому попереду – багато роботи, - наголосив Олександр Рибак.

І вчергове нагадав судовим охоронцям на важливості дотримання етики спілкування під час несення служби на постах охорони та налагодженню комунікації з громадськістю, що у свою чергу сприятиме сформуванню позитивного іміджу Служби судової охорони та підвищення довіри до судової системи в цілому.

Завершили нараду врученнями заохочень та присвоєнням чергових спеціальних звань особовому складу.

За інформацією ТУ Служби судової охорони у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.