Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:35:20

У Прилуцькому ЦНАП вдвічі збільшиться кількість послуг 180

10.12.2021   13:23Агенцiя

Наразі Прилуцький ЦНАП надає населенню 188 видів адмінпослуг та невдовзі розширить цей перелік до 400, інформує ТК «Прилуки».

«Серед самих популярних послуг Прилуцького ЦНАПу – реєстрація місця проживання, зняття з реєстрації місця проживання, видача відповідних довідок, видача послуг держгеокадастру, паспортні послуги у нас популярні останнім часом», - розповіла начальник відділу адмінпослуг Світлана Дурдас.
Так, згідно розпорядження Кабміну, цей перелік адмінпослуг розшириться вдвічі, розповіла Світлана Дурдас. Для відвідувачів ЦНАПу додатково стануть доступними послуги з 13 сфер життя.
«Реєстрація пасіки, реєстрація і посвідчення моряка, посвідчення видається і присвоюється ранг Майстра спорту», - навела кілька прикладів нових адмінпослуг Світлана Дурдас, - та додала, що відповідно до них ЦНАП заключить меморандуми про співпрацю із відповідними субєктами надання адмінпослуг. Після цього установа оновить інформаційні та технологічні картки на кожну послугу.
Перелік послуг розшириться і в тих сферах, які ЦНАП вже обслуговує.
«Це земельні питання, паспортні послуги, послуги соціального характеру, послуги пенсійного фонду, послуги державної реєстрації актів цивільного стану, реєстрація бізнесу, реєстрація нерухомості, відповідні довідки і т.д»
Розшириться перелік і так званих місцевих послуг. Їх додадуть близько 10.
«Наприклад, гастрольні заходи: всі заяви, які надходять в нашу громаду, вони реєструються в ЦНАП – всі концерти, гастролі. І отримання результату послуги теж видаєм ми. Так само із залученням тварин вистави, це теж реєструється в ЦНАПІ. Так само встановлення режиму роботи деяких підприємств, магазинів, погодження руху транспортного засобу, погодження руху багатогабаритних транспортних засобів, які перевищують навантаження це теж буде через ЦНАП проходить, вони і були включені в наш перелік», - додала Світлана Дурдас.
Впродовж цього року Прилуцький ЦНАП надав населенню понад 24 тисячі послуг.

priluki.city

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.