Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:59:10

У службі зайнятості запроваджують нову модель надання послуг

08.12.2021   13:01Агенцiя

Задля покращання сервісного обслуговування шукачів роботи і роботодавців службу зайнятості модернізують.Наступного року в її діяльності очікується чимало змін. Про те, які новації буде впроваджено та як зміниться робота фахівців служби зайнятості, йшлося на дводенному семінарі-навчанні, що проходить 7-8 грудня в Чернігівському обласному центрі зайнятості.

Навчання проводили начальник управління надання послуг населенню Департаменту реалізації політики зайнятості Державного центру зайнятості Інна Бондіні та заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.
Наприкінці жовтня поточного року Постановою Уряду затверджено зміни в технологічні процеси обслуговування клієнтів служби зайнятості - роботодавців і населення. Це експериментальний проект, який реалізовуватиметься протягом наступного року. Так, у службі зайнятості окрім кар'єрних радників та консультантів роботодавця з’являться спеціалізовані кар'єрні радники та адміністратори центрів зайнятості. Ці фахівці будуть зосереджені виключно на вивченні ситуації кожного клієнта, пошуку підходящих вакансій шукачам роботи і персоналу роботодавцям.
За словами Інни Бондіні, акцент роботи служби зайнятості буде зроблено на клієнторієнтовність, адресність та оперативність послуг, зручність обслуговування, розвиток електронних сервісів.
Учасники заходу під час навчання розглянули та обговорили функціональні обов’язки кожної категорії фахівців, їх взаємодію, перерозподіл функцій.
 

За інформацієюї Чернігівського обласного центру зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.