Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:41:55

8 грудня на дорогах Чернігівської області ожеледиця

08.12.2021   08:14Агенцiя

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов, що може вплинути на обстановку на автошляхах. З вечора 7-го на ніч 8-го грудня температурні показники поступово знизяться нижче нуля. Очікується утворення слизькості на дорожньому покритті.

8 грудня погода:

по м. Чернігову - хмарно, часом опади, слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура вночі 2-4º, вдень 0-2º морозу.

по Чернігівській області - часом опади, подекуди туман, місцями ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-5º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

На час погіршення погодних умов дорожнє господарство області перебуває у режимі цілодобового чергування. Проводяться роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами.

Водії, завжди враховуйте погодні умови при плануванні поїздок та раціонально оцінюйте обстановку на дорозі! Просимо вас бути уважними та обережними за кермом при погіршенні погодних умов! Обирайте безпечну швидкість руху, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Не допускайте різкого гальмування та ризикованих маневрів, знижуйте швидкість перед населеними пунктами та пішохідними переходами. Гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є тривалішим Автівки мають бути перевзуті у зимову гуму. Водіям вантажівок з собою обов'язково слід мати ланцюги протиковзання, вони стануть у нагоді на ділянках з крутим підйомом та спуском.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг у Чернігівській області має цілодобову гарячу лінію:

(0462) 661-893, 941-141 - зі стаціонарного;

0952714374 - з мобільного.

Несприятливі для автомобілістів погодні умови спостерігатимуться в області практично до кінця тижня. Слідкуйте уважно за прогнозами погоди!

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини