Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:52:41

Цього тижня Чернігівщину накриє негода

06.12.2021   12:17Агенцiя

З понеділка в області очікуються несприятливі погодні умови, що вплинуть на обстановку на автошляхах. Сніг, мокрий сніг та дощ. Коливання температур з плюса на мінус. Як наслідок - на асфальтобетонному автомобільних доріг буде ожеледиця.

Вже 6 грудня, за даними синоптиків, на півночі України спостерігається налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. На 8:00 годину по Чернігову температура повітря становила -1,8°, вітер 1 м/с, вологість 94 %. Вдень хмарно, часом йде сніг.
На час погіршення погодних умов дорожнє господарство області перебуває у режимі цілодобового чергування. Проводяться роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами. Мережа автошляхів Чернігівської області налічує 2953 кілометри, - це найбільша в Україні протяжність державних доріг. У першу чергу техніка виїжджає на дороги з найбільшою завантаженістю. Це міжнародні, національні та регіональні, далі - територіального значення.

Водії, завжди враховуйте погодні умови при плануванні поїздок та раціонально оцінюйте обстановку на дорозі! Просимо вас бути уважними та обережними за кермом при погіршенні погодних умов! Обирайте безпечну швидкість руху, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Не допускайте різкого гальмування та ризикових маневрів, знижувати швидкість перед населеними пунктами та пішохідними переходами. Гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є тривалішим Автівки мають бути перевзуті у зимову гуму. Водіям вантажівок з собою обов'язково слід мати ланцюги протиковзання, вони стануть у нагоді на ділянках з крутим підйомом та спуском.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг у Чернігівській області має цілодобову гарячу лінію:
(0462) 661-893, 941-141 - зі стаціонарного;
0952714374 - з мобільного.

Несприятливі для автомобілістів погодні умови спостерігатимуться в області практично до кінця тижня. З наступного понеділка, за даними синоптиків, очікується плюсова температура без опадів.


Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини