Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:53:19

Вироком суду призначено покарання жінці за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів з метою збуту до установи з виконання покарань

01.12.2021   12:23Агенцiя

Вироком Новозаводського районного суду м.Чернігова від 29.11.2021 жительку одного з сіл Чернігівського району та області визнано винною у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів з метою збуту (ч.2 ст.307 КК України).

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що 42-річна обвинувачена у березні 2021 року, перебуваючи на території Центрального ринку у м.Чернігові незаконно придбала та зберігала за місцем свого мешкання з метою подальшого збуту до однієї з установ виконання покарань наркотичні засоби метадон, маса якого становить 0,05 г, та канабіс, маса якого становить 2,6 г.
В подальшому, з метою подальшого збуту жінка принесла наркотичні засоби до ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор», проте під час перевірки посилки на ім’я одного з засуджених вказані засоби були виявлені співробітниками установи.
Обвинувачена в судовому засіданні свою вину визнала повністю, у скоєному щиро розкаялась, просила суворо не карати.
Судом повно та всебічно оцінено надані стороною обвинувачення докази у справі та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини