Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:06:46

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

10.11.2021   08:18Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 09 листопада по 8:00 10 листопада 2021 року

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 7 пожеж та 1 випадок загибелі на водних об’єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Загибель на водних об’єктах – 1:

В с. Сядрине Корюківського району (Корюківська ТГ) у  ставку о 08 год. 13 хв. 09 листопада працівниками поліції виявлено та піднято на поверхню тіло  місцевого жителя, 1952 року народження. Обставини та причина смерті встановлюються.

Пожежі – 7:

пожежі в житловому секторі 5:

  - в м. Чернігові в господарстві по вул. Цимбаліста, 12 о 12 год. 21 хв. 09 листопада сталася пожежа в житловому будинку (4х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено пральну машину та електроплиту, пошкоджено облицювання стін на площі 1 кв.м. Ймовірна причина - коротке замикання електромережі;

  - в  с. Талалаївка Ніжинського району (Талалаївська ТГ) в господарстві по провулку Шляховому, 2 о 14 год. 40 хв. 09 листопада сталася пожежа житлового будинку (5х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено стіну на площі 0,5 кв. м. Ймовірна причина - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів;

  - в с. Друцьке Чернігівського району (Іванівська ТГ) в господарстві по вул. Набережній, 1 о 18 год. 58 хв. 09 листопада сталася пожежа господарчої будівлі (7х20м, стіни з піноблоку, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарчої будівлі та літньої кухні (3х4 м, стіни з піноблоку, покрівля шиферна), пошкоджено майно. Ймовірна причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електромереж;

  - в  с. Крехаїв Чернігівського району (Остерська ТГ) в господарстві по вул. Партизанській, 27А о 19 год. 06 хв. 09 листопада сталася пожежа лазні (6х7 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено перекриття на площі 12 кв. м та майно, пошкоджено стіни на площі 5 кв. м. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей;

  - в м. Бахмач Ніжинського району (Бахмацька ТГ) по вул. Рокитки, 16 о      19 год. 18 хв. 09 листопада сталася пожежа автомобіля "ВАЗ-2101". Вогнем пошкоджено салон та зовнішнє облицювання автомобіля, а також знищено покрівлю гаражу (4х5 м, стіни металеві, покрівля шиферна) на площі 3 кв. м та перекриття на площі 4 кв. м. Причина та збиток встановлюються.

пожежі на об’єкті 1:

  - в с. Вознесенське Чернігівського району (Киселівська ТГ) на території ЗСК ТОВ "Улянівське" по провулку Козацькому, 27А о 05 год. 12 хв. 10 листопада сталася пожежа зерна кукурудзи в зерносушарці "Tornum TK". Вогнем знищено 250 кг зерна кукурудзи. Причина, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

пожежі на транспорті 1:

- в смт Ріпки Чернігівського району (Ріпкинська ТГ) по вул. Святомиколаївській о 17 год. 45 хв. 09 листопада сталася пожежа автомобіля "ВАЗ-2103". Вогнем пошкоджено електрообладнання автомобіля. Причина - несправність електричної системи.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 14 мкр/год., Остер – 13 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год., Семенівка – 14 мкр/год., Сновськ – 13 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 09 листопада по  20 годину 10 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 3-8º морозу, вдень  1-6º тепла.

           По м. Чернігову температура вночі 4-6º морозу, вдень 3-5º тепла.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини