Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 15:43:10

Обстановка на кордоні

27.10.2021   11:55Агенцiя

Протягом минулої доби змін в обстановці на державному кордоні України в межах Чернігівщини не відбулося, вона залишалася стабільною та контрольованою. На всій ділянці державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску здійснюється посилений прикордонний контроль.

Порушень державного кордону України не допущено, пункти пропуску, які продовжують свою роботу, працюють безперебійно, безпеку осіб, що перетинають державний кордон персоналом прикордонного загону забезпечено.
На ділянці прикордонного загону функціонує 3 пункти пропуску через державний кордон України : міжнародний автомобільний пункт пропуску «Сеньківка», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Славутич».
Через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 1529 осіб та 905 транспортних засобів, таким чином за добу зафіксовано зменшення кількості пропущених через державний кордон громадян на 23% та  збільшення кількості пропущених через державний кордон транспортних засобів на 3%.
Пропущено за наявності повного курсу щеплення від COVID-19 – 62 особи,  4 особам відмовлено у в’їзді на територію  України.
Мобільний додаток для контролю режиму самоізоляції «Вдома» встановлено 280 особам.


Начальник пресслужби
підполковник                                                  Галина ШЕХОВЦОВА

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини