Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:59:23

"Між селами Тиниця та Григорівка сільгосптехніка навозила грязюки на дорожнє полотно...", - звертаються люди до Служби автомобільних доріг

25.10.2021   08:19Агенцiя

В області активно йде кампанія зі збору врожаю та підготовка до посівної озимих культур. Зафіксовані непоодинокі факти виносу ґрунту на проїзну частину автодоріг сільськогосподарською спецтехнікою та великоваговими транспортними засобами при вивезенні з полів агропродукції.

Одна зі скарг, отримана Службою автомобільних доріг у Чернігівській області щодо забруднення дороги надійшла від жителя Бахмацької ОТГ: «На автодорозі Т-25-14 Ніжин — Бахмач — Дмитрівка між селами Тиниця та Григорівка сільгосптехніка навозила грязюки на дорожнє полотно, що створює небезпеку коли їдеш по даному відрізку дороги. Прохання вжити заходів».

Просимо агропідприємства та одноосібні селянські господарства бути відповідальними. Адже забруднення асфальтобетонного покриття загрожує безпечним умовам дорожнього руху та може спричинити ДТП, травмування та загибель людей. Просимо забезпечити в місцях виїздів з полів роботу з очищення коліс від ґрунту. Не допускати вивезення бруду на дорожнє покриття з ваших земельних ділянок.




Водії, будьте уважні за кермом! Особливо за дощової погоди. Адже велика кількість бруду на проїзній частині та узбіччях автодоріг утворює слизькість покриття. Виважено оцінюйте дорожню обстановку та обирайте безпечну швидкість руху.

Просимо повідомляти Службу автомобільних доріг у Чернігівській області про проблемні ділянки автошляхів, де є факти вивезення бруду з полів на дорожнє покриття. Для прийому звернень від громадян працює цілодобова гаряча лінія Служби автодоріг у Чернігівській області за телефонами: +38(0462)661893, +380952714374.

Повідомлення щодо недобросовісних агровиробників будуть направлені до правоохоронних органів.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини