Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:02:08

Реконструкція мосту через річку Удай біля Прилук поступово виходить на фініш

18.10.2021   12:23Агенцiя

Оновлення мосту через річку Удай біля міста Прилуки на автомобільній дорозі Н-07 Київ - Суми - Юнаківка поступово виходить на фінішну пряму.

Нова конструкція штучної споруди зведена, нанесений шар гідроізоляції, міст заасфальтовано. Зараз проводяться роботи по облаштуванню системи водовідведення, встановлення перильного огородження, нанесення антикорозійного захисту. По завершенню робіт на мосту проводитиметься і ремонт підходів. Далі буде нанесення розмітки та встановлення знаків.

Старому мосту через річку Удай було більше 40 років. Збудований у 1979-му з попередньо напруженого залізобетону. Довжина мосту - 64 метри. Серед місцевих він був однією з популярних весільних фотолокацій.

Стара штучна споруда була розібрана повністю. Натомість неї зведена нова.

Оновлений міст через річку Удай під Прилуками повністю відповідатиме сучасним нормам безпеки та транспортних навантажень. Встановлюються нові опори, прогонова будова, на мосту влаштовується шар гідроізоляції, асфальтується проїзна частина, проводиться антикорозійний захист конструкцій, укріплюють укоси земляного полотна, облаштовують водовідвід, відремонтують підходи до мосту, встановлять бар'єрне огородження та мостову огорожу, облаштують дорожню обстановку.

Підрядна організація - ТОВ "ШБУ-77".

Нагадуємо, у жовтні 2020 рух цією ділянкою дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка було закрито. У зв'язку з реконструкцією мосту через річку та шляхопроводу через залізницю.

Об'їзд місця виконання дорожніх робіт здійснюється по маршруту:

- Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин (ділянка Прилуки - Монастирище);

- Т-25-27 Бобровиця - Свидовець - Новий Биків - Ічня (ділянка Монастирище - Ічня);

- Т-25-24 Борзна - Ічня - Прилуки (ділянка Ічня - Ярова Білещина).

В рамках Програми президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення.

 

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.