Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:48:08

На Чернігівщині зустріли захисників України, які повернулися з району бойових дій

11.10.2021   08:35Агенцiя

У селищі Гончарівське Чернігівської області 8 жовтня урочисто вітали військовослужбовців механізованого батальйону 1 окремої танкової Сіверської бригади.

Воїни повернулися з району проведення операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. Майже рік вони несли службу на визначеному напрямку на Донеччині.

Особовий склад батальйону урочисто пройшовся маршем вулицями Гончарівського. Після цього заходи продовжилися у військовому містечку 1 окремої танкової Сіверської бригади. Тут, на Алеї Слави, у знак пам’яті про полеглих побратимів пройшла церемонія покладання квітів. Хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих у ході російсько-української війни, згадавши всіх поіменно. На жаль, ця ротація також не обійшлася без втрат…

Наступним етапом урочистостей стала церемонія вручення нагород особовому складу. Десятки медалей, нагрудних знаків, грамот, подяк, а також цінних подарунків вручили кращим військовослужбовцям за професіоналізм, вірність присязі та військовому обов’язку, за сумлінне виконання завдань у районі проведення бойових дій. Нагороди передали від Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, командувача ОК «Північ», командувача операцією Об’єднаних сил. Слова подяки та привітання висловили і представники обласної, районної та місцевої влади, друзі бригади. Відзнаки воїнам передав і головний капелан військ ОК «Північ» та власне 1 окремої танкової Сіверської бригади отець Антоній.

Святкового настрою захисникам додав концертний виступ солістів військового оркестру військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Тож повернення додому для військових стало не тільки довгоочікуваною подією, а й приємним подарунком до прийдешнього свята 14 жовтня – Дня захисників та захисниць України.

Служба зв’язків з громадськістю ОК «Північ»

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини