Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:54:04

Вироком суду призначено покарання молодику за незаконне заволодіння транспортним засобом

02.10.2021   14:07Агенцiя

Чернігівський районний суд Чернігівської області визнав винним жителя смт.Замглай у незаконному заволодінні транспортним засобом, поєднаному з проникненням до іншого сховища (ч.2 ст.289 КК України).

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що в травні 2021 року 22-річний чоловік, перебуваючи в с.Киїнка Чернігівського району та області, маючи умисел на незаконне заволодіння транспортним засобом, всупереч волі власника, зайшов до гаражу, відкривши незамкнені водійські двері, проник до автомобіля, за допомогою ключа, який знаходився в салоні автомобіля, запустив двигун та поїхав на ньому у невідомому напрямку.
Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю. Пояснив, що вирішив покататись на автомобілі. В подальшому його зупинили працівники поліції.
Судом враховано щире каяття обвинуваченого, активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення, повно та всебічно оцінено надані стороною обвинувачення докази у справі та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням іспитового строку на 2 роки.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.