Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 1 травня, 10:53:27

Поліцейські Чернігівщини затримали членів наркоугруповання з щомісячним прибутком у 200 тисяч гривень

25.09.2021   09:50Агенцiя

Поліція під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури викрила трьох чоловіків, які налагодили схему незаконного виготовлення та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у Чернігівській області.

Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

У ході реалізації оперативної інформації поліцейські викрили трьох чернігівців, що систематично займалися виготовленням наркотиків та збували їх так званим методом «із рук у руки».

За даними слідства, злочинну діяльність організував 33-річний чернігівець. Він був раніше судимий за наркозлочини. Його двоє спільників розповсюджували різні види наркотичних і психотропних речовин: амфетамін, канабіс, PVP-солі. Щотижневий прибуток наркоділків становив в середньому 40-50 тисяч гривень.

Вчора слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань провели сім обшуків у місцях проживання і транспорті фігурантів.

Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили пакетики з порошкоподібними речовинами, фасувальні матеріали, електронні ваги, «чорнові» записи, банківські картки, гроші. Крім того, поліція вилучила холодну зброю (ніж-кастет) та предмет, схожий на вогнепальну зброю та патрони до нього.



Всі вилучені речовини та предмети поліцейські направили на проведення експертних досліджень.

Організатора та двох його спільників поліція затримала у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині вирішується питання про повідомлення фігурантам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Окрім того, поліція встановлює інших учасників злочинної схеми.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.