Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:47:29

На Чернігівщині поліцейські вилучили наркотиків на понад мільйон гривень

23.09.2021   10:21Агенцiя

Під час обшуку в будинку та на присадибній ділянці дачного товариства Новобілоуської територіальної громади поліцейські виявили вісім кілограмів марихуани.

Санкціонований обшук проводили співробітники відділу дізнання Чернігівського районного управління поліції та Управління боротьби з наркозлочинністю в Чернігівській області.

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що мешканець однієї з дач у садовому товаристві культивує наркомісткі рослини.

Вчора, 21 вересня, на цій ділянці правоохоронці провели обшуки. На місці як раз перебував чоловік, що мешкає там сезонно. У нього на городі правоохоронці виявили та вилучили 24 культивовані рослини, що ззовні схожі на коноплі.

Всередині будинку фігурант зберігав декілька картонних коробок з речовиною рослинного походження, а також розфасовану у поліетиленові пакети та папір готову до вживання марихуану.

Сумарна вага вилученої наркомісткої речовини складає 8 кілограмів, що за цінами «чорного ринку» коштує понад мільйон гривень.

Вилучені речовини та пристосування для паління направлені на проведення експертизи.

Дізнавачі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування конопель). Максимальна санкція покарання — обмеження волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації
 поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.