Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:28:04

Хто переміг у конкурсі “Прилуки — місто краси й затишку”

17.09.2021   10:44Агенцiя

У четвер, 16 вересня у сесійній залі Прилуцької міської ради відбулося нагородження учасників конкурсу “Прилуки — місто краси й затишку”, на кращий благоустрій території.

Конкурс “Прилуки — місто краси й затишку”, присвячений відзначенню 30-річчя незалежності України, проходив відповідно до Правил благоустрою території м. Прилуки, з метою поліпшення благоустрою міста, залучення підприємств, організацій, установ та мешканців м. Прилуки до участі в спільній роботі з благоустрою, озеленення та покращення стану прилеглих та дворових територій, будівель; активізації діяльності органів територіального громадського самоврядування, комітетів самоорганізації населення.

Визначити найкращих завдання не з легких. Члени комісії відвідали садиби конкурсантів, прибудинкові території багатоквартирних будинків, ОСББ, території установ та організацій, звертали увагу на естетику оформлення прилеглої території, оригінальність облаштування квітників і клумб.

Кожний з об’єктів, представлених на конкурс, відрізнявся неповторністю квіткових композицій, елементів благоустрою, демонстрував надзвичайно шанобливе ставлення та любов мешканців до місця, в якому вони проживають та працюють. Дбаючи про добробут та благоустрій прилучани власними руками створюють справжні куточки краси та затишку поблизу адмінбудівлі, на закріплених територіях, формуючи привабливе обличчя нашого міста.

Господарі приватного сектору прикрасили свої домоволодіння різноманітними елементами декору: фігурками тварин, птахів, казкових героїв, декоративними міні-водоймами, альтанками і різнобарвними квітниками.

Після підрахунку балів та довгих обговорень були виділені найкращі серед учасників і визначені переможці конкурсу на найкращий благоустрій території.

Міський голова Ольга Попенко нагородила дипломами та цінними подарунками переможців та учасників конкурсу “Прилуки — місто краси й затишку” наголосивши, що конкурс на кращий благоустрій території – це гарна можливість реалізувати власні таланти та уподобання, а також змінити наше місто на краще.

Номінації, переможці та учасники:

«Кращий благоустрій прилеглої території серед підприємств, установ, організацій міста»:


ПрАТ «А/Т Тютюнова компанія «В.А.Т.-Прилуки» (переможець)

«Кращий благоустрій прилеглої території серед закладів освіти»:


Дошкільний навчальний заклад №9 (переможець)

«Кращий благоустрій літнього майданчика серед закладів громадського харчування»:

ресторан Старий двір (переможець)

«Кращий благоустрій приватної садиби»:

ТКАЧЕНКО Світлана Анатоліївна (переможець І місце)

БІЛОУС Ірина Геннадіївна - (переможець ІІ місце)

ШОСТАК Тетяна Валеріївна  (переможець ІІІ місце)

ПАТЕРИЧКО Наталія Олександрівна -  (заохочувальний приз)
 

За інф. сайту Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.