Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:55:21

На кінець робочого тижня першу дозу вакцини на Чернігівщині отримали 56% освітян. Другу - 38,6%

10.09.2021   20:00Агенцiя

З кожним днем в Україні рівень захворюваності на COVID-19 зростає. Не є винятком і Чернігівська область. У разі виходу регіону із «зеленої зони» відкритими для відвідування залишаться лише ті навчальні заклади, де щонайменше 80% працівників — вакциновані.

— Яким чином, а значить і наскільки якісно, здобуватимуть освіту діти у час пандемії залежить від нас — дорослих, — наголосив голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус. — З громадами обговорено роботу пунктів вакцинації. Зокрема, працівникам навчальних закладів пропонують провести процедуру у безпосередньо зручному для них місці. Більше того, за попереднього узгодження, з собою можна взяти й родичів. Станом на 18:00 10 вересня в області однією дозою вакциновано 56% освітян, двома – лише 38,58%. Цього ще замало, щоб навчальний рік пройшов у безпечних умовах у разі нового спалаху коронавірусної хвороби. — Закликаю освітян стати успішним прикладом для представників інших галузей і якомога швидше дістатися до рекомендованого показника, — сказав В’ячеслав Чаус.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.