Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:38:27

У Ніжинській міськраді обговорили темпи вакцинації та збільшення нових випадків захворюваності на коронавірус

17.08.2021   10:11Агенцiя

16 серпня, міський голова Олександр Кодола провів щотижневу оперативну нараду. Керівники медичних закладів міста поінформували про стан загальної епідеміологічної ситуації на території Ніжина, що склалася упродовж попереднього тижня.

Головні лікарі відмічають зріст захворюваності на COVID-19.

Протягом попереднього тижня на ГРВІ захворіло 134 особи, з них 47 дітей.

За минулий тиждень зареєстровано 26 нових випадків (а було 16) на COVID-19. Госпіталізовано за тиждень до міської лікарні 32 пацієнти, 19 яких з підтвердженим діагнозом COVID-19. 2 летальних випадки.

На разі у міській лікарні по напрямку COVID-19 перебуває 39 пацієнтів, з них 25 осіб з підтвердженим ПЛР тестом.
На сьогодні на амбулаторному лікуванні – 30 ніжинців (а було 16), контактних осіб – 46 (а було-25).

Протягом попереднього тижня провакциновано вакцинами Moderna – 990 осіб, CoronaVac – 458 осіб, Pfizer 582 осіб, вакциною Astrazeneca 20 особам проведено ревакцинацію.

У Ніжинському пологовому будинку народилося 20 немовлят: 13 хлопчиків, 7 дівчаток.

У міській лікарні розгортається ще одне відділення, для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Це терапевтичне відділення.

На завершальному етапі виконання робіт по Великому Будівництву в Ніжинській центральній міській лікарні. Продовжуються ремонтні роботи по вул. Гоголя, алеї Шевченка та фонтану на центральній площі міста. На 16 серпня буде заключено договір по капітальному ремонту скверу Гоголя. 13 серпня відбулося розкриття тендерної процедури по алеї Шевченка, наразі вивчаються пропозиції від учасників тендеру. А також запланований поточний середній ремонт дорожнього покриття по вул.Московська від 10 школи до відділку поліції за кошти обласного бюджету.

Міський голова Олександр Кодола під час наради наголосив на проведення вакцинації в трудових колективах підприємств, установ та організаціях, необхідно виробити колективний імунітет.

Ніжинська міська рада

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.