Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:41:48

На Чернігівщині родина лікаря, який помер від COVID-19, отримала державну допомогу

10.08.2021   18:05Агенцiя

9 серпня для родин дев’яти медичних працівників, які померли внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, Фонд соціального страхування України профінансував одноразові страхові виплати за рахунок коштів державного бюджету на загальну суму 15,07 млн гривень.

Страхову виплату у розмірі 1 мільйон 702 тисячі 500 гривень профінансовано для сім'ї лікаря ортопеда-травматолога з Чернігівської області.

Такі виплати також профінансовано для сімей лікаря-анестезіолога з Житомирської області, лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Запорізької області, лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Миколаївської області, лікаря-анестезіолога з Тернопільської області, медичної сестри з Харківської області, лікаря з медицини невідкладних станів з Херсонської області.

Страхову виплату у розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень профінансовано для сімей лікаря з функціональної діагностики з Кіровоградської області і лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Миколаївської області.
Допомоги перераховані Фондом 09 серпня. Кошти надійдуть на рахунки родин упродовж декількох банківських днів.

Висловлюємо співчуття близьким і рідним.

Загалом станом на сьогодні ФССУ профінансовано державні допомоги для родин 158 медичних працівників.

Пресслужба управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.