Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:28:35

Поліція Чернігівщини контролює процес виїзду на батьківщину шістьох іноземців, які намагалися незаконно перетнути державний кордон

09.08.2021   15:18Агенцiя

Міграційна поліція контролює процес виїзду на батьківщину групи іноземців, які 6 серпня намагалися незаконно перетнути українсько-російський кордон. Шестеро осіб в найближчі дні мають покинути територію України.

Ще одного чоловіка правоохоронці передали колегам з Одещини, які розшукували його за вчинення грабежу.

Упродовж останніх двох років кожен із семи осіб потрапив на територію України в законний спосіб. Певний час вони мешкали в Україні, але кінцевим пунктом призначення для них мала стати Російська Федерація. У цій країні чоловікам заборонений в’їзд, тому вони вирішили перетнути україно-російський кордон в обхід державного пункту пропуску.

З метою конспірації іноземці просувалися до державного кордону лісами та полями, оминаючи всі населені пункти на своєму шляху. За три кілометри від державного кордону їх затримали співробітники відділу прикордонної служби "Гірськ". Виявилося, що шестеро іноземців уродженці Кавказького регіону, а сьомий навіть не мав при собі документів.

На місце події одразу виїхали співробітники відділу міграційної поліції ГУНП в Чернігівській області. Вони встановили, що особа без документів – це 23-річний чоловік, який за кілька днів до цього вчинив грабіж на півдні країни. Правоохоронці передали його колегам з Одеської області для проведення подальших слідчих дій.

За діяльністю шістьох іноземців наразі слідкують співробітники відділу міграційної поліції Чернігівщини. Чоловіки мають добровільно покинути межі України упродовж кількох днів. У протилежному випадку поліція буде ініціювати процес примусового видворення їх з України.

Окрім того, співробітники міграційної поліції Чернігівської області готують звернення до Державної міграційної служби щодо подальшої заборони цим особам в’їжджати в Україну.

Нагадаємо, що за перше півріччя 2021 року міграційна поліція Чернігівщини склала понад 2500 адміністративних протоколів на іноземців.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини