Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:30:55

Чернігівські поліцейські викрили підозрюваного у смертельному побитті місцевого мешканця, скоєному чотири роки тому

07.08.2021   12:45Агенцiя

Співробітники кримінального блоку Чернігівського районного управління поліції спільно з карним розшуком поліції області розкрили особливо тяжкий злочин минулих років. Поліцейські затримали підозрюваного у завданні смертельних тілесних ушкоджень 54-річному чернігівцю.

6 квітня 2017 року близько 4-ї ранку було знайдено тіло чоловіка біля під’їзду багатоповерхівки на вулиці Мстиславській у Чернігові.

Поліцейські, які прибули на місце події, виявили на тілі потерпілого численні тілесні ушкодження, що свідчили про його насильницьку смерть. Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Правоохоронці провели кропітку роботу з пошуку і встановлення особи, що причетна до смерті чернігівця.

В ході оперативно-розшукових заходів, які не припинялися увесь цей час, поліцейські встановили підозрюваного. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець.

– Зловмисник зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Підозрюваний пояснив, що потерпілий нібито був винен грошей його товаришу, тож вирішив «провчити боржника». За висновками експертів, він завдав потерпілому не менше 10 ударів руками й ногами. Після чого виніс чоловіка з квартири і залишив на лавочці біля будинку на сусідній вулиці. Підозрюваний  кілька років переховувався від слідства: часто змінював місце проживання, не мав постійної роботи. Однак робота над розкриттям цього злочину не припинялася і оперативникам вдалося зібрати переконливу доказову базу, що свідчить про причетність молодика до завдання тяжких тілесних ушкоджень його знайомому, – розповідає начальник відділення розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого відділу Чернігівського районного управління поліції Марина Клименко.

Сьогодні поліцейські оголосили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Розслідування триває під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури.

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини