Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:49:49

Вироком суду призначено покарання жителю м.Чернігова за нанесення тілесних ушкоджень колишньому тестю

05.08.2021   21:45Агенцiя

Вироком Деснянського районного суду м.Чернігова місцевого мешканця, 1992 року народження, визнано винним за умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я (ч.2 ст.125 КК України).

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що обвинувачений у вересні 2020 року, в присутності двох малолітніх доньок та батька, наніс своєму колишньому тестю декілька ударів кулаком та ногою в область обличчя, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку, гематом лицевої та скроневої ділянок голови, повік правого ока, саден нижньої губи, травматичного неповного вивиху зубів.

Незважаючи на невизнання своєї вини обвинуваченим, судом повно та всебічно оцінено надані стороною обвинувачення докази у справі та призначено покарання у виді громадських робіт на строк 240 годин.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини