Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 13:56:35

На вулиці Хлібопекарській вкладають асфальтобетонне покриття

29.07.2021   13:54Агенцiя

У Чернігові на вулиці Хлібопекарській 28 липня працівники підрядної організації "ШБУ-14" завершували поточний середній ремонт дороги - вкладали верхній шар асфальтобетонного покриття.

На ділянці від проспекту Перемоги до вулиці Князя Чорного, протяжність якої 622 м, працювала велика кількість техніки: 2 вкладальники, 5 катків, 10 самоскидів. Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

 - Сьогодні йде вже остання стадія – це верхній шар асфальтобетонного покриття. Використовується гаряча асфальтобетонна суміш типу Б, укладається 5 сантиметрів. Після цього наноситимуть розмітку, робитимуть озеленення, освітлення, тротуари та велодоріжки, - повідомив директор ШБУ-14 Олександр Харчук.

Ремонтувати цю ділянку дороги почали ще торік. Через труднощі, які виникли у ході виконання робіт, термін був подовжений.

 - Цей об’єкт ми розпочали ще взимку, оперативно вклали вирівнювальний шар, але потім розпочалися розкопки, оскільки вийшли з ладу інженерні мережі. На сьогодні тут все виправили, - пояснив керівник підрядної організації.

Старі гранітні бордюри на цьому об’єкті вирішили не замінювати на нові, через їх зносостійкість. Їх демонтували й рівно встановили на місце. Вцілому на поточний середній ремонт вулиці Хлібопекарської з міського бюджету спрямували 7 млн гривень.

Нагадаємо, нещодавно місто зіткнулося з проблемою поставки піску. Через його відсутність ремонти доріг на деяких об’єктах у Чернігові були призупинені майже на 3 тижні. За словами Олександра Харчука, не дивлячись на це, встановлені сезонні роботи планують завершити вчасно.

 - План поточного ремонту на 2021 рік: ми поклали верхній шар асфальту на Хлібопекарській, завершуємо вулиці Коцюбинського, П’ятницьку (від Київської до Котляревського), Космонавтів, Генерала Пухова, Некрасова, Родімцева, Мстиславську, 1-го Травня, Мачеретівську, - додав він.

Також до 20 жовтня дорожники планують завершити поточні середні ремонти з укладання верхнього шару асфальтобетону по вулицях Шевченка, Олександра Молодчого, Князя Чорного, а також провести капітальний ремонт по вулиці Київській, протяжністю 1600 метрів.

Останні новини Чернігівщини

У Чернігові пройшла консультаційна зустріч щодо монетизації локальних медіа під час війни 12:36

Монетизувати локальне медіа, навіть під час війни, цілком можливо. Дієвими порадами щодо збільшення прибутковості з чернігівськими медійниками поділилися медіаекспертки, засновниці видання Speka.Media Катерина Венжик та Юлія Даниленко під час консультаційної зустрічі у регіональному хабі Інституту масової інформації «Медіабаза. Чернігів», яка пройшла 16 березня.

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини