Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:37:01

На Чернігівщині чоловік окрім офіційних аліментів, добровільно сплачує колишній родині чималі додаткові кошти

26.07.2021   11:13Агенцiя

Існує думка, що після розлучення колишнє подружжя зводить спілкування та взаємну підтримку до мінімуму, залишаючи приводом для зносин тільки виховання спільних дітей.

На Чернігівщині довести протилежне вирішив мешканець Ніжина, який окрім офіційних аліментів на дитину, добровільно сплачує колишній дружині щомісяця додаткові кошти на утримання родини.
Як розповіли у Північно-Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Суми), державні виконавці ретельно слідкують за перебігом кожного виконавчого провадження, застосовуючи до боржників весь спектр примусових заходів. Проте трапляються випадки, коли батьки дивують (в хорошому сенсі) навіть досвідчених фахівців.

Так, у Ніжині перебуває виконавче провадження, сторони якого проявили зразкові відносини. Судом батькові були присуджені аліменти на утримання неповнолітньої дитини у розмірі 1/4 від доходу, у зв’язку з чим, з огляду на фактичні доходи чоловіка, сума дитячих коштів щомісяця коливається від 10 до 20 тисяч гривень. Сплачуючи гідні аліменти на чадо, містянин не залишає й фінансово підтримувати колишню родину, перераховуючи їй кожного місяця приблизно ще 10 тисяч гривень.

Бажаєте також добровільно сплачувати аліменти чи погасити будь-якій інший борг, радимо якомога швидше звернутися до відділу державної виконавчої служби, актуальні адреси та номери телефонів ДВС – https://www.sumyjust.gov.ua/terytorial-ni-pidrozdily/viddily-derzhavnoyi-vykonavchoyi-sluzhby/

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини