Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:04:30

Поліція Чернігівщини збільшила кількість патрульних екіпажів на найбільш аварійних ділянках доріг

24.07.2021   18:10Агенцiя

Насамперед, збільшиться кількість екіпажів Управління патрульної поліції та груп реагування патрульної поліції ГУНП в Чернігівській області на трасах міжнародного значення М01 "Київ — Чернігів — Нові Яриловичі" та М02 "Кіпті — Глухів — Бачівськ".

"20 липня поліція розпочала комплексні профілактичні заходи щодо  безпеки дорожнього руху на території всієї країни. Впродовж місяця триватиме комплекс заходів під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги", — розповідає заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Комлик, — Наразі триває сезон відпусток, а відтак збільшується кількість транспортних засобів на дорогах державного та міжнародного значення. Ми посилюємо контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху, перевезення пасажирів, правил щодо карантину людей тощо".

Окрема увага приділяється вантажним автомобілям, які при температурному режимі повітря більше 28°C курсують дорогами державного значення з вантажем понад 24 тонни. Поліція закликає водіїв великогабаритних машин у спекотну погоду залишатися на спеціальних майданчиках для відстою транспортних засобів. Перелік та місцезнаходження таких майданчиків ви можете знайти ТУТ.

«Разом з Управлінням патрульної поліції в Чернігівській області ми проаналізували останні  дорожньо-транспортні пригоди та, з огляду на місця їхньої концентрації, визначили маршрути патрулювання екіпажів», — розповідає начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області Олексій Дяговець.

Поліція наголошує на безумовному дотриманні Правил дорожнього руху усіма учасниками – як водіями, так і пішоходами. Водії мають пам'ятати, що від відповідальної поведінки за кермом залежать їх життя і здоров'я, а також пасажирів та й інших — попутних чи зустрічних — учасників руху.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини