Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:44:28

Прилуки відвідали представники Проєкту “GIZ”

09.07.2021   12:16Агенцiя

У рамках співпраці з Проєктом “Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні”, що впроваджується в Україні компанією “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH” за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії, 5-6 липня з робочим візитом підтримки та консультації відбулася зустріч із представниками Проєкту.

Місто Прилуки відвідали Андрій Панащук — представник офісу Проєкту та Дмитро Сакалюк — консультант Проєкту.

Під час візиту Андрій Панащук та Дмитро Сакалюк провели зустрічі з міським головою Ольгою Попенко, енергоменеджером міста, керівниками структурних підрозділів міської ради та бюджетних установ, де обговорено питання необхідності функціонування системи енергоменеджменту, подальші кроки та перспективи участі в Проєкті “Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні”.

Крім того, у рамках візиту 6 липня 2021 року консультантом Проєкту та енергоменеджером управління житлово-комунального господарства міської ради проведено короткий огляд стану двох будівель бюджетної сфери щодо визначення проблемних зон на об’єктах та обговорення з поліпшення їх енергоефективності, бо ціллю Проєкту є не тільки допомога громадам впровадити муніципальний енергоменеджмент, а й навчити якісно використовувати енергію та впроваджувати проєкти з енергоефективності.

За результатами візиту підтримки місто, отримало корисні індивідуальні консультації щодо впровадження системи енергоменеджменту в нашому місті, підготовки необхідних документів, особливостей залучення інвестицій, участі в грантових конкурсах та вирішення проблемних питань з енергоефективності тощо.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини