Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:50:14

Майже 20 тис судових засідань, 45,7 тис відвідувачів і 483 виявлених небезпечних предметів – результат роботи судових охоронців Чернігівщини у І півріччі

02.07.2021   07:54Агенцiя

30 червня у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Чернігівській області підбили підсумки роботи за перше півріччя 2021 року та визначили завдання на наступний період.

Очолив нараду начальник територіального управління полковник Служби судової охорони Олександр Рибак. Він поінформував підлеглих щодо участі у засіданні колегії Служби судової охорони, яка відбулась на минулому тижні.

- Незважаючи на певні фінансові труднощі, ми не збавляємо темпів і продовжуємо планомірно реалізовувати намічене. Дякуючи командній роботі, відповідальному ставленню, наше теруправління досягло вагомих результатів і отримало достойну оцінку керівництва Служби, - повідомив керівник.

Профільні заступники доповіли про стан службової діяльності за окремими напрямками.

Аналіз результатів роботи загального блоку - відділу оперативно-чергової служби, служби аналітичної-інформаційної роботи, професійної підготовки та підвищення кваліфікації, напрямку охорони праці та пожежної безпеки озвучив заступник начальника полковник Служби Олег Головешко. Особливу увагу доповідач приділив профпідготовці. Саме навченість особового складу і відпрацьована до автоматизму тактика є фундаментом для успішного виконання основного завдання судових охоронців – забезпечувати всебічну та якісну охорону об'єктів судової влади.

Наступним взяв слово заступник начальника (зі служби) полковник Служби Валерій Голець.

Він повідомив, що упродовж січня-червня було здійснено пропуск до судів 45705 осіб, забезпечено підтримання громадського порядку та безпеку учасників судового процесу під час проведення 19959 судових засідань, з яких 29 - резонансні судові засідання та засідання, що потребували посилення.

Під час несення служби на об’єктах охорони співробітниками попереджено пронесення громадянами до будівель судів 483 заборонених предметів.

Ще одне питання порядку денного - стан матеріально-технічного та речового забезпечення висвітлив заступник начальника (з забезпечення) полковник Служби Сергій Паніматченко.

Останнім блоком розглянули кадрові та бюджетні питання.

Олександр Рибак нагадав, що на сьогодні під охороною та захистом співробітників теруправління перебуває 16 об'єктів системи правосуддя. Лише у червні цей перелік поповнився чотирма установами.

- Перед нами стоїть завдання до кінця року прийняти під охорону ще 14 місцевих судів. Це колосальний фронт робіт, який вимагатиме від усіх структурних підрозділів максимальної організованості та планомірності дій. Тому націлюю вас на плідну роботу. Тільки так ми зможемо втілити плани в реальність, - підсумував нараду Олександр Рибак.

Керівник вчергове наголосив на важливості бездоганного виконання службових обов'язків та організаційно-розпорядчих документів, якими керується в своїй діяльності Служба судової охорони.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини