Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:10:08

Підписано тристоронній Меморандум про співпрацю у сфері готельно-туристичного розвитку

30.06.2021   09:17Агенцiя

29 червня голова обласної ради Олена Дмитренко взяла участь в церемонії підписання Меморандуму про співпрацю між Чернігівською обласною радою, Національним університетом "Чернігівська політехніка" та комунальним підприємством "Готельно-туристичний комплекс "Придеснянський" обласної ради.

Тристоронній документ своїми підписами також скріпили ректор університету Олег Новомлинець та в. о. директора готельного закладу Андрій Попик.

Як було зазначено, Меморандум підписано з метою тристоронньої тісної співпраці в реалізації спільних взаємовигідних проєктів в напрямку зміцнення та поглиблення готельно-туристичного розвитку, сприяння ефективному стажуванню на базі «Придеснянського» студентів університету, які навчаються по спеціалізації «готельно-ресторанна» справа у фаховому коледжі економіки і технологій "Чернігівської політехніки", розміщення в готелі викладацького складу, студентів, слухачів, іноземних абітурієнтів та делегацій з України та інших держав.

У свою чергу, в.о. директора готельно-туристичного комплексу "Придеснянський" Андрій Попик подякував Олені Дмитренко та Олегу Новомлинцю за надану можливість взаємного співробітництва та запевнив, що готель має у своєму розпорядженні всі необхідні ресурси для втілення майбутніх проєктів, які передбачені Меморандумом.

На завершення заходу голова обласної ради обговорила з підписантами тристороннього документу окремі питання щодо спільних напрацювань в напрямку подальшого розвитку готельно-туристичної справи в регіоні.

Відділ інформаційного забезпечення виконавчого апарату Чернігівської обласної рад

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини