Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:22:25

Олександр Кодола провів координаційну раду з правоохоронцями

17.06.2021   11:42Агенцiя

Міський голова Олександр Кодола провів координаційну раду з представниками правоохоронних органів щодо криміногенної обстановки та дотримання правопорядку.

Ніжинський міський голова Олександр Кодола наголосив, що на вулицях Ніжина збільшили кількість камер відеоспостереження, у тому числі камер з функцією розпізнавання облич і номерних знаків автомобілів.

Тепер таких пристроїв у Ніжині 57. Серед них 11 – з додатковими функціями розпізнавання.
«До 2021 року на вокзалі не було жодної камери відеонагляду, хоча це ключова станція області. Ми додали багато камер по місту. Це серйозний крок в питанні безпеки міста», - зазначив Олександр Кодола.

Начальник Ніжинського відділу поліції Володимир Духно поінформував, що у порівнянні з минулим роком у місті зменшилась кількість злочинів, ДТП, п’яних дебошів. Хоча, за словами Володимира Духна, збільшилась кількість нетверезих водіїв.

Під час координаційної ради Олександр Кодола обговорив з правоохоронцями ситуацію щодо вандалізму та крадіжок квітів з міських клумб.
Правоохоронці запевнили, що нетверезих осіб у вечірній час стало менше, адже за ініціативи міського голови Олександра Кодоли виконавчий комітет прийняв рішення про заборону торгівлі спиртними напоями після 22 години вечора.

Також під час засідання обговорили особливості роботи правоохоронців під час святкування Трійці та Дня Конституції України, закупівлю швидких тестів на визначення наркотичних речовин в організмі затриманих і проблеми, пов’язані з паркуванням автомобілів на вулицях міста.

«Найближчим часом ми розпочнемо наводити порядок з паркуванням автомобілів. І нам буде необхідна підтримка нацполіції, адже, на жаль, водії часто залишають свої автомобілі там, де це не дозволено правилами дорожнього руху та на тротуарах і проїжджій частині. Особливо в зимовий період такий спосіб паркування доставляє багато клопоту при чищенні вулиць від снігу», - зазначив міський голова Олександр Кодола.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини