Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:50:22

На Чернігівщині ремонтуватимуть дороги загального користування місцевого значення

19.05.2021   09:00Агенцiя

В рамках реалізації Програми Президента України «Велике будівництво» Управлінням капітального будівництва Чернігівської ОДА з 24 травня по 2 червня планується укласти договори підряду на виконання робіт з поточного середнього ремонту на дорогах загального користування місцевого значення.

Зокрема, на таких:

— О251002 /Р-67/ Бакланова Муравійка – Орлівка, протяжністю 5,2 кілометра (Іванівська/Куликівська громади);

— О250920 Корюківка – Наумівка – Перелюб – Погорільці – Семенівка з під’їздом до с. Баранівка, протяжністю 5,7 кілометра (Корюківська громада);

— О252109 Довжик-Хмільниця-/М-01/ - Роїще, протяжністю 5,6 кілометра у Новобілоуській громаді.

Довідково. На 2021 рік запланована реалізація 34 проєктів ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності на суму 652,2 млн грн, також буде використано перехідних залишків субвенції минулих років - 109,4 млн грн. З них:

28 проєктів ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, загальною протяжністю 90,01 км, в тому числі:

1 об’єкт  – капітального ремонту дороги,

16 об’єктів – поточного середнього ремонту,

11 об’єктів  – капітального ремонту мостів,

6 проєктів на вулицях і дорогах комунальної власності в населених пунктах загальною протяжністю 7,92 км, в тому числі:

2 об’єкти -  реконструкції,

4 об’єкти - поточного середнього ремонту.

Пріоритетність при відборі об’єктів ремонту доріг надається маршрутам шкільних автобусів, медичного транспорту, пасажирських перевезень, дорогам по яких проходять туристичні маршрути.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини