Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:21:14

Зупинивши авто за порушення ПДР, патрульні виявили осіб, які можуть бути причетними до крадіжки

26.04.2021   18:54Агенцiя

Вихідними на вулиці Генерала Бєлова екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ-2107. З’ясувалося, що за кермом перебував 29-річний чернігівець.

Окрім водія, в салоні авто був один пасажир, як згодом виявиться, також житель Чернігова.

Від самого початку спілкування з водієм інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте громадянин категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку. Повторив він свою відмову і за присутності двох свідків.

Взагалі поведінка, як водія, так і пасажира видалася патрульним підозрілою. Обидва весь час метушилися, помітно хвилювалися, а, відповідаючи на запитання, дещо нервували.
Поки поліцейські спілкувалися з громадянами та оформляли адмінматеріали, надійшла інформація, що кількадесят хвилин тому на вулиці Генерала Пухова з автомобіля ВАЗ-2101 викрали колесо та колісні ковпаки. Заявник бачив двох невідомих, які поїхали з місця на легковику ВАЗ-2107. Модель і колір транспортного засобу, у який сіли імовірні крадії, збігалися з авто, що патрульні зупинили на вулиці Генерала Бєлова.

Відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліції" патрульні поліцейські оглянули ВАЗ-2107. На задньому сидінні охоронці порядку виявили одне колесо, а в багажнику колісні ковпаки. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Потерпілий, коли йому показали речі, одразу упізнав своє майно.

Патрульні склали на водія ВАЗ-2107 адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Далі чоловік продовжив спілкуватися вже зі слідчим. Автомобіль доправлений на арештмайданчик.

Патрульна поліція Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини