Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:26:57

Зовнішній вигляд тимчасових торгових точок з продажу фаст-фуду в Чернігові приведуть у відповідність до умов договорів

24.04.2021   10:12Агенцiя

З підприємцями, які уклали угоди на розміщення в Чернігові тимчасових об’єктів для продажу кави і фаст-фуду, зустрілися секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако та керівники профільних міських управлінь і КП.

Мета зустрічі – нагадати про вимогу цих договорів до стандарту в зовнішньому вигляді яток і кіосків. На сьогодні деякі цим вимогам абсолютно не відповідають.

- Ви повинні були по кожній точці, по якій виграли на аукціоні, перед тим як ставити торгівлю – узгодити з управлінням архітектури її зовнішній вигляд і паспорт прив’язки, чого ніхто не зробив. Досі ми це не сильно контролювали – але вже такого не буде, - Олександр Ломако.

Він нагадав: коли в минулому році міняли умови проведення конкурсу і робили формат на три роки – це було для того, щоб підприємці могли розрахувати якісь інвестиції і зробити форму та зовнішній вигляд торгової точки прийнятною для міста, яке розвивається, змінюється в кращий бік. Якщо тут зробили пішохідні зони, парки, сквери привабливими, то в них не можуть стояти дисонуючі МАФи. Тому одна з речей, яку вимагає місто – зовнішній вигляд торгової точки. (Як відомо, друга – оформлені працівники і сплачені податки).

Підприємцям дали місячний термін на те, щоб вони узгодили питання по зовнішньому вигляду торгових точок і паспортам прив’язки. Далі, залежно від обставин, може бути даний термін на заміну конструкції або приведення її в допустимий вигляд.

Як відомо, вже кілька років поспіль у Чернігові місця для вуличної торгівлі фаст-фудом на вулицях і в парках розподіляються, при наявності більше ніж одного претендента, через відкриті аукціони.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.