Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:38:30

Поліцейські притягнули до відповідальності керівництво ресторанів, яке порушило карантинні обмеження

20.04.2021   07:57Агенцiя

Цими вихідними поліцейські склали два протоколи на керівництво ресторанів у Чернігові, яке попри тимчасову заборону працювати, обслуговували декілька десятків гостей всередині закладу.

Згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України №1236, ресторани наразі мають працювати «на виніс».

Виявивши порушення, дільничні офіцери Чернігівського районного управління поліції склали протоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 17000 до 34000 гривень для фізичних осіб і від 34000 до 170000 гривень — для посадовців.

Основне завдання поліції: попередити правопорушення і зменшити кількість людей, які можуть захворіти на Covid-19. Поліцейські постійно проводять превентивну роботу в місцях скупчення громадян, магазинах та інших суб’єктах господарювання, а також у громадському транспорті та з перевізниками.

У зв’язку з посиленням карантинних норм кількість рейдових груп на Чернігівщині збільшилась майже втричі: якщо раніше їх було 24-28, то зараз – понад 60. Точна їх кількість залежить від дня тижня – у п’ятницю та вихідні контроль посилюється.

До складу груп, окрім поліцейських, входять представники Держпродспоживслужби, Національної гвардії, органів місцевого самоврядування, громадських формувань, а також депутати, активісти, небайдужі громадяни. Всі вони допомагають проводити роз’яснювальну роботу з населенням.

Шановні громадяни, поліція Чернігівської області закликає дотримуватися карантинних обмежень, адже життя та здоров’я оточуючих людей залежить саме від нас з вами. Наразі зменшення кількості контактів з людьми — один зі способів боротьби з Covid-19.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини