Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:57:39

Піротехніки ДСНС знищили артилерійський снаряд та три мінометні міни часів Другої світової війни

16.04.2021   08:12Агенцiя

15 квітня фахівцями групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області у встановленому порядку знищено 4 одиниці вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

О 12:50 знищено мінометну міну калібром 120 мм, яку напередодні було виявлено на 670-му км (пікет № 3) від станції "Черемушки" Південно-Західної залізниці на території Бахмацької територіальної громади.

О 13:30 піротехнічним розрахунком знищено мінометну міну калібром 120 мм, яку було виявлено 14 квітня на території СП "Хлібокомбинат Новгород-Сіверської райспоживспілки" по вул. Залінійній у районному центрі.

Мінометну міну калібром 50 мм, виявлену вранці 14 квітня на території приватного господарства у с. Голінка Дмитрівської територіальної громади надзвичайники ДСНС знищили о 14:10, а мінометну міну калібром 50 мм та артилерійський снаряд калібром 76 мм, виявлені на відкритій території у с. Сезьки Ічнянської територіальної громади знищено о 17:00.

В усіх вищезазначених випадках під час обстеження прилеглих територій інших боєприпасів виявлено не було.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.