Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:40:40

Чернігівська хвиля почало мовити у Козельці

15.04.2021   12:57Агенцiя

UA: Українське радіо: Чернігівська хвиля почало мовити у селищі Козелець. Відтепер у цьому регіоні програми найбільшої радіомережі України можна слухати на частоті 88 FM.

«Щиро радіємо з нагоди запуску нової частоти мовлення на території області. Частота у містечку Козелець для нас є особливою, оскільки, окрім самого селища Козелець, дозволяє закрити «білу пляму» міжнародної траси М-01 у напрямку Києва, куди і звідки щоденно прямує велика кількість мешканців області, та які відтепер матимуть змогу увімкнути Українське радіо в автомобілі. Тож, слухайте UA: Українське радіо: Чернігівська хвиля на частоті 88 FM!», – говорить менеджер UA: ЧЕРНІГІВ Вадим Соколюк.

Нагадаємо, UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо країни. UA: Українське радіо: Чернігівська хвиля мовить у регіоні на таких FM-хвилях:
Чернігів – 98,2;
Ніжин – 92,2;
Варва – 104,4;
Сосниця – 103,0;
Короп – 101,6;
Новгород-Сіверський – 101,0;
Прилуки – 105,7;
Бахмач – 91,5;
Холми – 106,1;
Мена – 88,1;
Сновськ – 103,8;
Козелець – 88.

Також слухайте UA: Українське радіо: Чернігівська хвиля онлайн, переглядайте відео-версії передач на сайті та ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.