Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:24:19

Виявлено 185 нових випадків COVID-19

14.04.2021   20:47Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 14 квітня в області зафіксовано 185 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 86 чернігівців, 10 ніжинців, стількох же мешканців Козелецького району. По 12 інфікованих у Бахмацькому й Ріпкинському районах, 13 – у Борзнянському, 18 – у Куликівському, семеро – у Менському, шестеро – у Чернігівському. П’ятеро хворих у Носівському районі, четверо – у Талалаївському, по одному – в Городнянському та у Прилуках. З них 46 осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще 13 летальних випадків. Від ускладнень спричинених коронавірусом померли троє чернігівців: дві жінки – 77 й 80 років та 80-річний чоловік, троє жительок Ріпкинського району: 63, 77 та 79 років, а також 66-річна жителька Чернігівського району, 63-річна – Менського, 30-річна – Сосницького, 74-річна мешканка Прилук, двоє чоловіків : 46 річний з Носівського району та 78-річний – з Козелецького. Від основного захворювання, але з супутнім діагнозом коронавірус помер 79-річний чоловік з Корюківського району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 416 інфікованих. З них 231 чернігівець, 79 ніжинців, семеро прилучан, стільки ж мешканців Носівського і Козелецького районів. По дев’ять одужавших у Чернігівському та Бахмацькому районах, по шість – у Бобровицькому й Варвинському, по чотири – у Борзнянському, Ічнянському і Новгород-Сіверському. П’ятеро хворих одужали у Менському районі, стільки ж у Ніжинському, Сновському й Городнянському, по три – у Семенівському, Срібнянському, Ріпкинському, Куликівському та Коропському, по два – у Сосницькому, Талалаївському, Прилуцькому і Корюківському. З них 32 особи перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 47 860 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 36 520 пацієнти одужали;
– 9 162 — лікується амбулаторно;
– 1 121 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 969 летальних випадків;
– 88 осіб померло із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 3 300 тестувань.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.