Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:08:35

Ніжин: відбулося засідання виконавчого комітету

02.04.2021   12:27Агенцiя

1 квітня відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Олександра Кодоли.

На засіданні затвердили Правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Ніжина. Міський голова Олександр Кодола наголосив, на дотриманні правил та на чіткому контролі за їх дотриманням.

Прийняли рішення про надання дозволу на переведення житлових приміщень в нежитлові та їх реконструкцію, переоформлення особових рахунків, затвердили акти про вирішення земельних спорів, відмовили в розміщенні зовнішньої реклами  відповідно до чинного законодавства.

Підтримали рішення «Про використання коштів за договором про соціальне партнерство від 03 лютого 2021 року». Ця соціальна угода була заключена між виконавчим комітетом Ніжинської міської ради та ТОВ «Дружба-Нова». Сільськогосподарське товариство виділяє кошти в сумі 850000,00 для розвитку інфраструктури міста.

Ці кошти будуть розподілені на проведення поточного ремонту фасаду основного корпусу Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького у сумі 794100,00, де наразі ведеться Велике будівництво приймально-діагностичного відділення, але по проекту зовнішні роботи не передбачені. А решта коштів у сумі 55900,00 буде направлено на встановлення програмно-апаратного комплексу звукового супроводу годинника на центральній площі міста.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що міська влада вийшла з пропозицією щодо укладання соціальних угод з великими аграрними компаніями, які працюють в місті, це і елеватори, і аграрні холдинги. Перша соціальна угода, яку підписали  - це з компанією Кернел на суму 1 млн грн. У грудні 2020 року було вже виділено 100 тис. грн на закупівлю захисних костюмів для медичних працівників міської лікарні.  А сьогодні прийнято рішення про розподіл іншої частини коштів, а саме 850 тис. грн. Основна сума направлена на фасад міської лікарні.

Олександр Михайлович подякував ТОВ «Дружба-Нова» за те що, вони пішли на зустріч. Відмітив, що міська влада й надалі працює з підприємствами щодо укладення з ними таких соціальних договорів,  щоб вони мали соціальну відповідальність. «Вони знаходяться в межах нашого міста, користуються інфраструктурою нашого міста. Це й дороги, в цілому комунальні послуги, які надають міські комунальні послуги. Тому будемо продовжувати роботу в цьому напрямку з іншими аграрними компаніями та іншими підприємствами, які працюють в місті», - зауважив міський голова.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини