Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:43:25

Ніжин: відбулось засідання виконавчого комітету

25.03.2021   15:24Агенцiя

25 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету під керівництвом Олександра Кодоли.

На порядок денний винесено 14 проектів рішень, які стосувалися затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2021 рік, встановлення тарифів на ритуальні послуги, встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства», відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення за лютий 2021 року, видалення зелених насаджень на території міста та затвердили схеми посадки нових зелених насаджень по місту, а також питання соціального захисту дітей.

Прийняли рішення «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства».

Відповідно зі зміною обсягів надання послуг, обсягів витрат пов’язаних з провадженням ліцензійної діяльності надання комунальних послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, виникла необхідність перегляду діючих тарифів. А підвищення соціальних стандартів призвело до збільшення заробітної плати та відрахувань на загальнообов’язкове державне страхування. Приведення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення до економічно обґрунтованого рівня є необхідним заходом для належного функціонування підприємства.

Тарифи, встановлені даним рішенням, застосовуються за умови переходу на нові договірні відносини відповідно до статті 12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Відповідно до рішення даний тариф застосовується тільки до юридичних осіб, бюджетних, комунальних установ. Для населення тариф не змінюється.

Затвердили тарифи на ритуальні послуги, які включені до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, що надаються ритуальною службою комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства». А саме, оформлення договору - замовлення на організацію та проведення поховання на суму 16,00 грн. та оформлення свідоцтва про поховання - 12,10 грн.

Прийняли рішення про відмову в продовженні терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-маркет у зв'язку зі змінами у законодавстві.

Всі рішення прийняті.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини