Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:12:42

Анна Коваленко зустрілася з бізнес-леді Чернігівщини

19.03.2021   12:41Агенцiя

Голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко за бізнес-сніданком обговорила з представницями бізнесу, громадськими діячками, депутатками, творчими особистостями Чернігівщини важливі питання життєдіяльності регіону.

Ініціаторкою заходу стала радниця з питань гендерної політики голови ОДА Юлія Заїка.

- Необхідною умовою роботи органів місцевої влади, в тому числі і моєї, є публічно-приватний діалог. Адже мовлення нерозривно пов'язане із мисленням, яке потім трансформується в певні дії та розвиток для області. Я зараз постійно знаходжуся в діалозі – з керівництвом громад, представниками бізнесу, жителями області. Тільки так можна витягнути проблеми нагору і спільно знайти правильне  рішення, - зазначила Анна Коваленко.

У форматі живого спілкування голова облдержадміністрації відповіла на  питання присутніх, які стосувалися її  роботи. Зокрема, про пілотні проєкти економічного розвитку стосовно наповнення бюджету громад, зустрічі з керівництвом районів для вирішення проблемних питань,  про те як долучитися до ініційованого нею проєкту “Дороги смаку Чернігівщини”.

- Якщо ви не озвучите свою ідею, то про неї ніхто не дізнається - треба спілкуватися. Вже сьогодні тут ви можете почати це робити, - порадила Анна Коваленко, відповідаючи на питання, як знайти однодумців для реалізації своїх соціальних ініціатив.

Очільниця області закликала жінок долучатися і до програми наставництва, яка допомагає дітям-сиротам та дітям без батьківського піклування соціально адаптуватися та інтегруватися в суспільство.

– Це не вимагає якихось великих коштів, мова йде про спілкування та передачу досвіду для зміни мислення. Ми повинні дати дитині мотивацію до прагнення  досягати чогось кращого, – наголосила голова облдержадміністрації.

Наприкінці зустрічі присутні домовилися про співпрацю, підтримку обговорених ініціатив та подальше спілкування.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини