Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:53:26

Рівень води в Десні: більше ніж минулого року, але не критичний

17.03.2021   12:17Агенцiя

За тиждень вода у Десні піднялася всього на 26 сантиметрів і зараз складає 270 см над «0» поста. Але в минулому році в цей час рівень води був ще набагато нижчий – 213 см над «0» поста.

Про це на щотижневій розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради сьогодні, 16 березня, проінформував присутніх начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорій Годун.

- З п'ятниці (12 березня) кожну добу вода підіймається на 5-6 сантиметрів. Прогноз такий, що у нас самий високий рівень води буде на кінець квітня - початок травня і буде складати – 400-460 сантиметрів над нулем поста, - повідомив він.

На сьогоднішній день ще більше 3 метрів є в запасі й підтоплення міста Чернігова не очікується.

- В принципі, середньодобова температура підіймається дуже плавно й це дає підстави сподіватися, що ми обійдемося без великих катаклізмів та підтоплень, - зауважив міський голова Владислав Атрошенко.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини