Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:39:11

На Чернігівщині за два місяці більше тисячі громадян задекларували доходи за 2020 рік

17.03.2021   09:50Агенцiя

Підсумки двох місяців проведення кампанії декларування доходів, одержаних громадянами протягом 2020 року, повідомила начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.

Cтаном на початок березня податкові декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік подали понад 1000 мешканців Чернігівської області, які задекларували більше 133,5 млн грн доходів, - повідомила Людмила Слотюк.

Серед декларантів - 522 громадянина, отримані якими доходи підлягали обов’язковому декларуванню. Ці декларанти самостійно визначили до сплати в бюджет понад 2,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 500 тис грн військового збору.

Серед загальної кількості громадян, які обов’язково повинні задекларувати доходи:

- 48 відс. громадян (252 декларації) задекларували доходи у вигляді успадкованого чи отриманого у дарунок майна загальна сума задекларованого доходу 32,7 млн грн, самостійно визначено до сплати в бюджет 1,5 млн грн ПДФО та 400 тис грн військового збору;

- 9 відс. громадян задекларували доходи від операцій з продажу (обміну) об’єктів рухомого та/або нерухомого майна загальна сума задекларованого доходу понад 17 млн грн, самостійно визначено до сплати в бюджет 88 тис грн ПДФО та 21,5 тис грн військового збору;

- 43 відс. громадян  задекларували інші доходи (доходи у вигляді додаткового блага, доходи, отримані за межами України, доходи від операцій з інвестиційними активами та інші).

Інші 480 громадян подали податкові декларації з метою одержання податкової знижки та визначили до повернення з бюджету 1,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

За результатами проведених камеральних перевірок декларацій про майновий стан і доходи з бюджету вже повернуто громадянам 20 тис грн податку на доходи фізичних осіб.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини